Disclaimer

 

 

 

De op deze website getoonde informatie wordt door IE-Webdesign met constante zorg en aandacht samengesteld. De door IE-Webdesign verstrekte informatie is mede ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan.

 

De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd. IE-Webdesign kan niet garanderen dat de informatie compleet, actueel en/of accuraat is. IE-Webdesign aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door gebruik van de informatie die op deze site te vinden is.

 

De website en alle onderdelen daarvan zijn eigendom van IE-Webdesign. Van de informatie die op deze site wordt aangeboden mag alleen na voorafgaande schriftelijke toestemming van IE-Webdesign gebruik worden gemaakt.

 

De (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van IE-Webdesign, welke geen eigendom zijn van IE-Webdesign, deze zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van IE-Webdesign.

 

IE-Webdesign aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door IE-Webdesign worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen.

 

 

Verzenden naar FacebookVerzenden naar Google PlusVerzenden naar TwitterVerzenden naar LinkedIn