Werkwijze en tarieven webdesign

 

Ieder project is maatwerk. IE-Webdesign verkoopt geen standaard webdesignpakketten. Per klant bespreken we wat de wensen zijn en op basis daarvan adviseer we vrijblijvend over alle opties. Hieronder staat een globale indicatie van de tarieven.

Altijd vooraf duidelijkheid over de kosten

Voordat IE-Webdesign aan een project begint geven we altijd een duidelijk beeld van de kosten per onderdeel. Dus geen verrassingen achteraf!

Speciale tarieven verenigingen en goede doelen

Voor goede doelen of verenigingen willen we soms best een uitzondering maken, mits het in onze planning past en alleen als er vanuit de organisatie actief wordt meegedacht en meegewerkt.

Tarieven webdesign & development

Simpele website v.a. € 445,-

Een simpele, goedkope website kan voldoende zijn voor kleine bedrijven. Door de opzet en functionaliteit simpel te houden kunnen we goedkope websites leveren met een heel simpel beheersysteem, één basic sjabloon voor alle pagina's en niet te veel 'fratsen'. Maar wel een degelijk product met een professionele uitstraling!

Uitgebreidere website v.a. € 650,-

Heb je iets meer wensen, bijvoorbeeld meerdere paginasjablonen, maatwerkformulieren, productweergaven, zoekmachine-optimalisatie of een mobiele website? Dan moet je rekening houden met een prijs v.a. € 650,- . Het is eigenlijk heel simpel: hoe meer modules of maatwerk, hoe hoger de prijs wordt.

Vrijblijvende prijsopgave

Ook voor speciaal maatwerk kunt je bij ons terecht. Als je bijzondere ideeën hebt, neem dan even contact op, dan overleggen we samen de mogelijkheden. Voor een prijsindicatie mag je altijd vrijblijvend contact opnemen of bellen naar 06 - 139 80 339

Verzenden naar FacebookVerzenden naar Google PlusVerzenden naar TwitterVerzenden naar LinkedIn